• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

ANGEL&MACLEAN

Geen producten gevonden...

ANGEL&MACLEAN

ANGEL&MACLEAN
ANGEL&MACLEAN is opgericht in 2012. Het is een merk, waarbij klanten zich bewust worden van hun eigen identiteit. Het motiveert mensen om zijn/haar doelen te bereiken. De naam ANGEL staat voor de vrouw, welke de volgende kenmerken heeft: zelfvertrouwen, kracht en nuchterheid. ANGEL is een eigenzinnige jonge vrouw die uitdagingen niet uit de weg gaat. Ze is toekomst gericht en zelfverzekerd. ANGEL heeft een “when nothing goes right, go left “ mentaliteit waardoor zij altijd met beide benen op de grond blijft. Angel is vrouwelijk, stoer en sophisticated. Ze houdt van de wereld en de wereld houdt van haar.

De man, MACLEAN, heeft de zelfde kenmerken als de vrouw. MACLEAN is een avonturier. Hij is niet bang voor veranderingen in het leven en staat met beiden benen op de grond. MACLEAN is zelfverzekerd en is op de hoogte van alle in’s en out’s als het gaat om lifestyle en fashion. MACLEAN vindt dat de wereld aan zijn voeten ligt en dat is ook zo. “WORK HARD, PLAY HARD” is zijn motto.

Doordat deze twee personages dezelfde kenmerken hebben ontstaat er een uniseks tussenlijn die door beide partijen gedragen kan worden en zelfvertrouwen benadrukt wordt. Naast deze drie lijnen bestaat er ook een kids line, want een eigen identiteit creëren begint al van jongs af aan.

 

THIS IS WHO I AM
Chanelva Maclean

https://www.angelmaclean.com/nl/service/about/